jump to navigation

Import posting entry from blogger.com to wordpress.com Mon - Feb 6, 2006

Posted by supriyatna in All.
trackback

Ngga beberapa lama, sekitar 2 minggu yang lalu gue cari-cari bagaimana caranya mengimport entry yang ada di blogger.com ke wordpress (Kalau copy n paste satu-satu kan report sekali, bisa keriting ini jari), nah kemaren waktu masuk ke wordpress.com ternyata mereka udah buat tools untuk import ke system mereka dari blogger.com, typepad dan MovableType (bilangnya sih masih experimental tapi hasilnya sukses, mulus dan memuaskan Image. Kalau mau lihat contohnya bisa dilihat disini . Dan kabarnya mereka sedang buat juga import dari text file, sabar aja deh).

About these ads

Comments»

1. majestictwelve - Sun - Mar 4, 2007

Has anybody seen any software that will unlock a Motorola mobile phone without cables?
Heard a rumour of some software called ‘Mototools 6′ that will unlock without cables.
Anybody used this software, does it exist?
Sorry if posting in wrong section, new to this. Thanks in advance for any help.

2. chaidebable - Tue - Jun 8, 2010

hope to post here soon enough.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: